Çubuk, Ramazana hazırlanıyor

Çubuk, Ramazana hazırlanıyor


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediyesi, Ramazan ayı boyunca akşamları vatandaş için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
     Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkında gerçekleşecek Ramazan Akşamları etkinlikleri hakkında bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, etkinlikler boyunca Sema gösterisi, Ateşbaz, Dilbaz, Tahta bacak, Hacivat-Karagöz, Meddah, Ortaoyunu, Yarışmalar, İllüzyonist, Halk Oyunları, Şiir dinletileri, Kukla Gösterileri Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Musikisi Konserlerinin yer alacağını belirtti.
     Ramazanların ruhunu yaşatmak ve bu geleneğimizi gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Özden, etkinliklerin Atatürk Parkında Cuma ve Cumartesi günleri teravih namazı sonrası başlayacağını ifade etti.
     Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe halkına farklı bir ramazan yaşatmak amacında olduklarını vurgulayan Başkan Özden, İçerisinde maddi manevi anlamda bin bir güzellik ve faziletin olduğu ramazanı daha farklı bir şekilde kutlamak ve ramazan gecelerini daha bir anlamlı kılmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenlemeyi planladık. İnanıyoruz ki bu etkinliklerle birlikte Ramazan Ayı ilçemizde bambaşka yaşanacak. Bu ramazanın manevi ruhunu yaşamak amacıyla teravih namazlarından sonra halkımızın uğrayacağı en önemli mekan her yıl olduğu gibi yine Atatürk Parkı olacak. Düzenleyeceğimiz bu etkinliklere tüm halkımız davetlidir dedi.
     Çeşitli yarışmaların yapılacağı etkinliklerde yarışmalara katılanlara çeşitli hediyelerin dağıtılacağını kaydeden Başkan Özden, ayrıca etkinlik alanında misafirlere belediye tarafından ücretsiz mısır ve pamuk şekerinin de dağıtılacağını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Çubuk, Ramazana hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER