Çubuk Belediye Başkanı Özden, Ramazan Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Özden, Ramazan Mesajı Yayınladı


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, Ramazanın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.
     Başkan Özden mesajında, On Bir Ayın Sultanı olarak da bilinen Ramazanın, 7-den 77-iye tüm Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirtti.
     Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkısı olduğunu vurgulayan Başkan Özden, toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların artığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayını millet olarak karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.
     Özden, mesajında şunlara kaydetti:
     Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha tüm ilçe halkımla birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum
     Ramazan ayı, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.
     Tüm Müslümanların ortak düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazanda, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında uzlaşma kültürünün yerleşmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Çubuk Belediye Başkanı Özden, Ramazan Mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER