Çubuk Belediyesinden kat karşılığı inşaat ihalesi

Çubuk Belediyesinden kat karşılığı inşaat ihalesi


ANKARA (A.A) - Çubuk Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak.
     Belediye Başkanlığı, Barbaros Mahallesinde mülkiyeti belediyeye ait arsa üzerinde, arsa payı kat karşılığı inşaat yaptırmak için ihale açtı.
     İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, mülkiyeti belediyeye ait Barbaros Mahallesi Karagöl Caddesi 5136 ada 12 parselde bulunan 684 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması için ihale edileceği belirtildi.
     Açıklamada, şunlara yer verildi:
     Çubuk Belediyesi Meclis toplantı salonunda 26 Nisan saat 14.30da muhammen bedeli 917.043,40 TL olan inşaat ihalesine katılmak isteyenler, geçici teminat olarak 27.512,00 TL vererek katılabilecekler. İhale teknik şartnamesi mesai saatleri içerisinde Çubuk Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü adresinde görülebilindiği gibi 500,00 TL bedel karşılığında satın alınabilecek.
     İhaleye teklif verecek isteklilerin ihale zarflarını 26 Nisan saat 14.00e kadar Çubuk Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. İhaleye katılacaklardan istenilen belgeler ise; kanuni ikametgah belgesi, tebligata esas adres beyanı, ilan tarihinden sonra alınmış Ticaret ve Sanayi Odasından veya Esnaf ve Sanatkarlar Odasından alacakları belge, geçici teminat, noter tasdikli imza sirküleri, ortak girişim olması halinde bu iş için örneğine uygun noter tasdikli ortak girişim beyannamesi, ihale şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair alındı belgesi ve teklif mektubu.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çubuk Belediyesinden kat karşılığı inşaat ihalesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER