Çukurova Belediye Başkanı Arıkan:

Çukurova Belediye Başkanı Arıkan: -Ramazan insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlıyor


ADANA (A.A) - Çukurova Belediye Başkanı Yırdıray Arıkan, Ramazanın insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı olduğunu belirtti.
     Arıkan, Ramazanın başlaması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ramazanın bütün İslam alemine ve insanlığa hayırlı olmasını diledi.
     Toplum olarak zedelenen değerlerin ve güzel geleneklerin Ramazanda yeniden onarıldığını ifade eden Arıkan, şunları kaydetti:
     Ramazan insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlıyor. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayının halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum. Bu vesileyle tüm halkımızın Ramazanını en içten duygularla kutluyor, Ramazanın vatandaşlarımıza, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan nedeniyle iftar yemekleri düzenliyoruz. 100. Yıl, Huzurevleri, Salbaş, Toros, Belediyeevleri ve Güzelyalı mahalleleri ile Sevgi Evlerindeki iftar yemeklerine tüm halkımız davetlidir.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çukurova Belediye Başkanı Arıkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER