Çukurova GİADdan Çukurova Belediye

Çukurova GİADdan Çukurova Belediye Başkanı Arıkana ziyaret


ADANA (A.A) - Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkanı ziyaret etti.
     Çukurova GİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette, seçim tarihinin öne alınması, yeni belediye hizmet binası ve ilçedeki hizmetler değerlendirildi.
     Arıkan, Çukurova Belediyesinin Belediyeevleri Mahallesindeki yeni hizmet binasının inşaatıyla ilgili bilgi vererek, şöyle konuştu:
     Ekim 2013de yapılacak yerel seçim öncesinde binanın tamamlanmasını planlıyoruz. Hafriyat çalışmalarının ardından temeli atılan bina Yeşil bina olarak anılacak. Hizmet binamızla ilgili proje yarışması açtık. Uygulanan proje yaklaşık 100 proje arasından seçildi. Gerçekten çok güzel bir bina olacak. Çevresindeki doğal doku, ağaçlarla ve yeşille uyumlu, güneş enerjisinden de yararlanacak şekilde inşa edilecek.
     Sakarya ise Adanalı seçmenlerin kentine hizmet edecek isimleri seçmesi gerektiğine dikkati çekerek, Adanadaki sivil toplum örgütlerinde, kentini seven, kentine hizmet eden çok önemli üyeler var. Hizmetin her noktasında bu isimleri görmek istiyoruz dedi.
     Sakarya, sivil toplum örgütlerinde görev yapan Adana sevdalısı bu iş adamlarının muhakkak ya aday olmaları ya da adayların ekipleri içerisinde yer almaları ve kenti yönetecek kadroların içerisinde bulunmaları gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Adana / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çukurova GİADdan Çukurova Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER