Çukurova GİAD, ihtiyaç sahiplerine giyecek yardımı

Çukurova GİAD, ihtiyaç sahiplerine giyecek yardımı yaptı


ADANA (A.A) - Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Kadın Platformu üyeleri, farklı mahallelerde belirlediği ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık giyecekler yardımı yaptı.
     Bayramlık giyim dağıtımında konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, çocukların gözlerinde geleceği, umudu ve yaşamı gördüğünü belirtti.
     Ramazan Bayramı öncesi, Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği yönetimi ile görüşüp, çocukların ayakkabı ve giyecekleriyle ilgili beden bilgilerini aldıklarını belirten Sakarya, mağazadan çocuklar için bayramlık giyecek aldıklarını, giyecekleri ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını ifade etti.
     Bu çocukların hem okuyup hem çalıştığını, her birinin ayrı bir meslek sahibi olmak istediğini kaydeden Sakarya, şunları kaydetti:
     Bu kadar dar imkanlarla okuyup, çalışan çocuklarımızı, hatta şu an üniversitede okuyan gençlerimizi kutluyorum. Biz de Ramazan Bayramı nedeniyle kendilerine güzel bir jest yapmak istedik. Kadın Platformu üyelerimiz, bu çocuklarımızın bayramda büyüklerinin yanında kendilerini daha mutlu hissedecek kıyafetlerle çıkmaları isteğiyle bu hediyeleri aldılar. Çocuklarımızın ve ailelerinin bayramlarını kutluyorum. Uçan Balon Çocuk ve Gençlik Derneği vasıtasıyla zaman zaman bir araya geldiğimiz bu çocuklarımızla buluşmalarımızı sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çukurova GİAD, ihtiyaç sahiplerine giyecek yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER