Cumhurbaşkanı Gül, 21 Martta Kütahyaya gelecek

Cumhurbaşkanı Gül, 21 Martta Kütahyaya gelecek


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün, 21 Martta Kütahyada ziyaret ve incelemelerde bulunacağını bildirdi.
     Saraçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kütahyaya cumhurbaşkanı düzeyindeki en son ziyaretin, 1999 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demir tarafından yapıldığını hatırlattı.
     Kütahyanın 14 yıl aradan sonra yeniden cumhurbaşkanı düzeyinde ziyaret edilecek olmasının onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, en son 2006 yılında Dışişleri Bakanımız olduğu dönemde AK Parti İl Kongresine katılarak, şehrimizi ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve saygıdeğer eşleri Hayrünnisa hanımefendinin ilimize yapacakları bu ziyarette, Kütahyamızı her yönüyle tanıtarak örnek bir misafirperverlikle onları konuk edeceğiz. En güzel anı ve izlenimlerle onları ağırlamak için Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, tüm kamu görevlilerimiz ve Kütahyalı hemşehrilerimizle seferber olmuş durumdayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve değerli eşlerinin bu ziyaretlerini özlemle bekliyor, şimdiden ilimizde ağırlamaktan büyük bir şeref ve memnuniyet duyuyoruz.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Gül, 21 Martta Kütahyaya gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER