Cumhurbaşkanı Gül, Kayseride açılış törenlerine katıldı

Cumhurbaşkanı Gül, Kayseride açılış törenlerine katıldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


KAYSERİ (A.A) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseride bazı açılış törenlerine katıldı.
     Gül, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Atıksu Arıtma Tesisinin açılışını yaptı.
     Cumhurbaşkanı Gül, burada yaptığı konuşmada, OSBdeki tesis sayısının 900e yaklaştığını, bunlar içinde sadece Kayseriye değil Türkiyeye ve dünyaya hitap eden fabrikalar da bulunduğunu söyledi.
     Bu kadar büyük bir endüstri bölgesi haline gelindiğinde çevre duyarlılığının kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Gül, "Şimdiye kadar Büyükşehir Belediyesinin tesisleriyle idare edilmiş ama bundan sonra Türkiyenin en büyük fabrikalarını bağrında barındıran böyle bir organize sanayi bölgesinin kendi tesislerine ihtiyacı vardı. Demek ki bunu yönetiminiz gördü ve en kısa sürede burayı tamamladınız. Emeği geçen herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Gül ve beraberindekiler açılışın ardından tesisi gezdi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra Türk Standartları Enstitüsü tarafından yaptırılan Entegre Deney Laboratuvarı ile Ommer Otelin açılış törenlerine katıldı.
     Güle açılışlarda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve milletvekilleri eşlik etti.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Gül, Kayseride açılış törenlerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER