Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlıda

Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlıda -Gül, ilçedeki bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyede bulundu


HATAY (A.A) - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Reyhanlıdaki bombalı saldırılarda hayatını kaybeden bazı vatandaşların ailelerine taziyede bulundu.
     Cumhurbaşkanı Gül, beraberindeki İçişleri Bakanı Muammer Güler, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile patlamalarda hayatını kaybeden Güdük, Yumuşak, Yeri, Uyan ve Ceyhan ailelerine mensup 10 kişi için Değirmenkarşı Mahallesinde kurulan taziye çadırını ziyaret etti.
     İlçedeki ilk patlamanın olduğu belediye hizmet binası yanındaki bölgeden taziye çadırının olduğu yere giden Gülün makam aracına vatandaşlar da yürüyerek eşlik etti.
     "Cumhurbaşkanımız Reyhanlıda" şeklinde sloganlar atıp alkışlar ve ıslıklarla sevinç gösterisinde bulunan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Gül, makam aracından el salladı.
     Hayatını kaybedenlerden Kemal Baz ile Fehmi Karacanın yakınlarını da ziyaret eden Gül, Mehmet Ali Şamlioğlu için kurulan taziye çadırında da vatandaşlara başsağlığı dileğinde bulundu.
     Burada okunan Kuran-ı Kerimi dinleyen ve kendisine ikram edilen lokumdan yiyen Gül, burada bir çocuğu kucağına alarak sevdi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar - İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Gül Reyhanlıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER