Cumhuriyet Kupası 2. Off Road Oyunları

Cumhuriyet Kupası 2. Off Road Oyunları -Kızılcabölük Belediyesinin ev sahipliğindeki oyunlarda 20 araç yarıştı


DENİZLİ (A.A) - Kızılcabölük Belediyesinin ev sahipliğinde Cumhuriyet Kupası 2. Off Road Oyunları yapıldı.
     Kızılcabölük Belediyesinin Denizli Doğa Sporları ve 4x4 Off Road Kulübü (DENDOFF) ile birlikte organize ettiği, Cumhuriyet Kupası 2. Off Road Oyunları Çamlık Parkı Off Road Pistinde yapıldı.
     S3 ve S2 klasmanlarında 20 aracın katıldığı oyunlarda S3 klasmanında 4 dakika 34 saniye ile Fikret Özsoy birinci, 5 dakika 44 saniye ile Kadir Gören ikinci, 9 dakika 2 saniye ile Mustafa Kunaç üçüncü oldu.
     Off-Road S2 Yarışında da 4 dakika 46 saniye ile Niyazi Gören birinci, 9 dakika 57 saniye ile Hüseyin Uyar üçüncü, 12 dakika ile Özgür Yaprak üçüncü oldu.
     Dereceye girenlere kupa ve madalyaları Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar ve eski Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy tarafından verildi.
     Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılcabölük Cumhuriyet Kupası 2. Off-Road Yarışmasının çok heyecanlı geçtiğini belirterek şöyle konuştu:
     7-8 pilot yarışmayı tamamladı. Bu yarışmayı biz üç yıl önce gayri resmi olarak başlattık. Bu hazırladığımız pist, ulusal yarışmaların, hatta uluslararası yarışmaların yapılabileceği standartta bir pist. Bugün 20 pilot yarışıyor ve oldukça da iyi bir ilgi var. Amacımız, hem off-road oyunlarını insanlarımızla tanıştırmak hem de off-road vesilesiyle bölgemizin tanıtımı yapmak.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu - Sebahatdin Zeyrek
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Cumhuriyet Kupası 2. Off Road Oyunları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER