Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -GTO Yönetim Kurulu Başkanı Çiler: -Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatarak, gelecek nesillere gerçek bir miras olarak bırakmak, bu topraklarda yaşayan herkesin sorumluluğudur


KOCAELİ (A.A) - Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, cumhuriyeti sonsuza dek yaşatarak, gelecek nesillere gerçek bir miras olarak bırakmanın Anadoluda yaşayan herkesin sorumluluğu olduğunu kaydetti.
     Çiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, cumhuriyetin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk milletine 1923 yılında armağan edilen yönetim biçimi olduğunu ifade etti.
     Çiler, mesajında şunları bildirdi:
     Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatarak, gelecek nesillere gerçek bir miras olarak bırakmak bu topraklarda yaşayan herkesin sorumluluğudur. Bu sorumluluk bilinci ile hareket etmeli ve cumhuriyetin kazanımlarını iyi değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürkü, silah arkadaşlarını, vatanları için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER