Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu: Cumhuriyet, hepimizin Cumhuriyeti, Cumhuriyet Bayramı hepimizin bayramıdır


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Cumhuriyet, hepimizin Cumhuriyeti, Cumhuriyet Bayramı hepimizin bayramıdır dedi.
     Berberoğlu, Kaymakam Oktay Kayanın tebrikleri kabulünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin 89uncu yılında, sen-ben çekişmesine, senin bayramın benim bayramım yok, siz sevmiyorsunuz Cumhuriyeti, biz çok seviyoruz gibi basit laflara artık Türk milletinin inanmadığını söyledi.
     Türk milletinin artık olaylara özde veya sözde mi- diye baktığını ifade eden Berberoğlu, şunları kaydetti:
     Sözde Cumhuriyeti sevmek var, sözde demokrasiyi sevmek var, gösteriş için sevmek var birde samimi olarak sevmek var. Yıllardan beri herkes beni tanıyor. Ahmet Berberoğlu, olarak benim Cumhuriyet, demokrasi, bayrak ve devlet sevgimi herkes biliyor. Bunu ispat etmeme gerek yok. Şimdi CHP, ayrı bir kutlama yaparak Cumhuriyeti bizden daha mı çok seviyor- Daha mı çok Cumhuriyetçi, Cumhuriyeti daha mı çok savunuyor. Ben bunu anlayamıyorum. Buralarda nifak sokulmak isteniyor. Bu tür provokatif olaylara hiç gerek yok. Bu ülke hepimizin. Ramazan ve Kurban bayramlarını nasıl kutluyorsak, biz Cumhuriyet Bayramını da aynı ruh ve coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet, hepimizin Cumhuriyeti, Cumhuriyet Bayramı hepimizin bayramıdır.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER