Cumhuriyetimiz 89 yaşında

Cumhuriyetimiz 89 yaşında -Borçka Kaymakamı Kızıltoprak: Aydınlık yarınlara ulaşmada en büyük güvencemiz, Türk milletinin birlik ve beraberliği, yurdunu ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan yaşam felsefesidir


ARTVİN (A.A) - Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, aydınlık yarınlara ulaşmada en büyük güvencenin, Türk milletinin birlik ve beraberliği, yurdunu ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan yaşam felsefesi olduğunu bildirdi.
     Kızıltoprak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Cumhuriyetin ilanının, Türk kurtuluş mücadelesinin askeri ve siyasi alanda zafere ulaşmasının bir sonucu olduğunu belirtti.
     Büyük Önder Atatürkün kurduğu Cumhuriyetin, Türkiyenin çağdaş ve demokratik bir ülke olarak varlığını ve gelişimini sürdürmesinin en önemli güvencesi olduğunu vurgulayan Kızıltoprak, şunları kaydetti:
     Aydınlık yarınlara ulaşmada en büyük güvencemiz, Türk milletinin birlik ve beraberliği, yurdunu ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan yaşam felsefesidir. Türk gençliğine gelecekte gurur duyacakları dünya siyasetinde söz sahibi güçlü bir ülke bırakabilmek için birlikte çaba göstermeliyiz.
    
     Muhabir: Bülent Atasert
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Cumhuriyetimiz 89 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER