DAGC Yönetim Kurulu Başkanı Özsoydan,

DAGC Yönetim Kurulu Başkanı Özsoydan, Kızılay Şube Başkanı Turgutcana ziyaret


ERZURUM (A.A) - Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Kızılay Şube Başkanı Mithat Turgutcanı nezaket ziyaretinde bulundu.
     DAGCnın kuruluş yıl dönümü kapsamında Özsoy, yönetim kurulu üyeleri İrfan Tarakçıoğlu, Mahir İnanç ve Onur Sağsöz, ziyaret ettikleri Turgutcan ile bir süre görüştü. Cemiyetin kuruluş yıllarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Turgutcan, bir grup gazetecinin bir araya gelerek oluşturduğu DAGCnin günümüzde önemli bir meslek örgütü olduğunu ifade etti.
     DAGC Başkanı Özsoy da cemiyetin kuruluş yıl dönümü sebebiyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Cemiyetimizin ne zor şartlar altında kurulduğunu biliyoruz. Aramızdan ayrılan başkanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Cemiyetimiz bugünlere üyelerimiz ve meslektaşlarımızın gönülden katkılarıyla geldi. Bu çabalara yürekten teşekkür ediyoruz. O günlerde Kızılay yurdunun bir odasında kurulan ve rahmetli başkanımız Durdemir Bilirdönmezin temsilciliğini yaptığı AK Ajans bürosunda çalışmalarına devam eden cemiyetimiz, geçen 32 yılda Doğu Anadoluya yayılmış, yerel ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda gazeteciyi bünyesinde toplamıştır.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber DAGC Yönetim Kurulu Başkanı Özsoydan, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER