Damadının posterini Kapadokya semalarında gezdirdi

Damadının posterini Kapadokya semalarında gezdirdi -Amerikalı balon pilotu Lucas, Kapadokyayı görmek isteyen fakat gelmeden bir hafta önce hayatını kaybeden damadının posteri ile Kapadokya semalarında balon turu yaptı (Fotoğra


NEVŞEHİR (A.A) - Amerikalı balon pilotu Russell Lucas, Kapadokyayı görmek isteyen fakat gelmeden bir hafta önce hayatını kaybeden damadının posteri ile Kapadokya semalarında balon turu yaptı.
     ABD vatandaşı olan ve uzun süredir Kapadokya bölgesinde bir balon firmasında balon pilotu olarak çalışan Lucas, 28 yaşındaki damadının bu bölgeyi görmeyi çok istediğini, telefonda plan yaptıklarını ve geldiğinde 5 gün boyunca balon turu yapacaklarını, fakat bölgeye gelmeden 1 hafta önce kalp krizi geçirerek ölmesinden dolayı çok üzgün olduğunu söyledi.
     Lucas, damadının Kapadokyada balon turu hayalini gerçekleştiremediğini ancak damadının fotoğrafının olduğu posterle uçuş gerçekleştirerek, en azından vicdanen rahatlamak istediğini belirtti.
    
     -Kendisini gezdiremedim fotoğrafını gezdiriyorum
    
     Damadının genç yaşta ölümünden dolayı çok üzgün olduğunu, bugünkü balon turunda damadının ruhunun da kendileri ile birlikte olduğuna inandığını ifade eden Lucas, Damadım buz hokeyi sporcusuydu. Genç yaşta aramızdan ayrıldığı için çok üzgünüz. Kendisini balonla Kapadokyada gezdiremedim ama anısına fotoğrafını poster yaptırdım, onu gezdireceğim. İnanıyorum ki onun ruhu da bizimle beraberdir diye konuştu.
     Daha sonra Lucas, sıcak hava balonunun sepetine astığı damadının fotoğrafının olduğu poster ile Göremeden havalanarak yalaşık 1 saat süren Kapadokya gezisi yaptı.
    
     Muhabir: Murat Asil / Yücel Velioğlu / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Damadının posterini Kapadokya semalarında gezdirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER