Darendenin en uzak köyüne kanalizasyon sistemi

Darendenin en uzak köyüne kanalizasyon sistemi kuruluyor


MALATYA (A.A) - Darende ilçesinin en uzak köylerinden Hacolara kanalizasyon sistemi kuruluyor.
     Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, köyde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu ile köye giden Aktaş, Muhtar Mehmet Kılıçtan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Aktaş, burada yaptığı açıklamada, imkanları en verimli şekilde kullanarak hizmetlerin vatandaşlara ulaşmasını sağladıklarını belirtti. Hacolar köyünün ilçenin en uzak köylerinden olduğunu hatırlatan Aktaş, Bir süre önce içme suyu getirilen köyde kanalizasyon sorunu da çözülüyor. 63 bin 800 lira tutarındaki çalışmayla vatandaşlar, köylerinde daha iyi yaşam koşullarına kavuşmuş, çevre kirliliğinin önüne geçilmiş olacak dedi.
     Köy Muhtarı Mehmet Kılıç da yapılan çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Yıllar önce köyümüzde şebekeli içme suyu kullanabilecek miyiz, kanalizasyon sistemi kurulacak mı diye düşünüyorduk. Bugün hepsi gerçekleşti. Devletimizin imkanlarıyla köyümüzde medeniyetin gerektirdiği, sağlıklı şartlara ulaşıyoruz. Emeği geçen herkese, sonsuz teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Darendenin en uzak köyüne kanalizasyon sistemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER