Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Aktaş:

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Aktaş: -Hastanemiz acil servisinde 800-900 arası günlük başvuru yapılırken, polikliniklerde ise bu sayı 4 bin ila 4 bin 500 arası


KOCAELİ (A.A) - Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Ayhan Aktaş, Hastanemiz acil servisinde 800-900 arası günlük başvuru yapılırken, polikliniklerde ise bu sayı 4 bin ila 4 bin 500 arası dedi.
     Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hasta ve hastane yönetimi olarak önceliklerinin çalışanların yanı sıra hastalarla iletişim, diyalog kurmak olduğunu söyledi.
     Vatandaşlarla iletişimin çok önemli olduğunu kaydeden Aktaş, O eski sistem yasakları ortadan kaldırıyoruz. Hasta ve yakınlarıyla iyi bir iletişim kurduğunuz takdirde başarılı hizmetin yarısını yakalamış olursunuz diye konuştu.
     Aktaş, hasta yakınlarıyla günde 10 bin kişilik sirkülasyonunun yaşandığı hastanede halkın en iyi sağlık hizmeti alması için gerekeni yaptıklarını belirtti.
     Aktaş, şunları kaydetti:
     298 yataklı hastane de 98i uzman, 110 hekim, bine yakın da çalışanla 26 branşta sağlık hizmeti veriyoruz. İlk olarak hastaların randevu almak için girdikleri hastane internet sitesini yeniledik. Hasta ve çalışanların memnuniyetlerinin önceliklidir.
     Diyaliz merkezi, kan merkezi, yanık ünitesi, fizik tedavi üniteleri bölge hastaneleri ile yarışacak düzeyde hizmetler veriliyor. Hastanemiz acil servisinde 800-900 arası günlük başvuru yapılırken, polikliniklerde ise bu sayı 4 bin ila 4 bin 500 arası. Hasta ve hasta yakınları ile günlük sirkülasyon sayımız yaklaşık 10 bin kişi.
     Bu da özverili bir çalışma gerektiriyor. Bunun yanı sıra yoğun bakım ünitesi artışa gidiyoruz. 3. düzey yoğun bakımda 15 yatak kapasitesini 18e çıkardık, 30a çıkarma çalışmalarımız var. 40a yakın doktorumuzun bulunduğu cerrahi bölümünde bütün ameliyatları gerçekleştiriyoruz.
    
     Muhabir: İsa Turhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Aktaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER