Darısı diğer kurumların başına

Darısı diğer kurumların başına -Seydişehir Hükümet Konağına engelli ve yaşlı asansörü yapıldı


KONYA (A.A) - 1956 yılında inşa edilen Seydişehir Hükümet Konağına engelli asansörü yapıldı. Engeli vatandaşlar, artık Kaymakamlığa ve diğer bürolarda işlemleri rahat yapabilecek.
     Eksikliği hissedilen engelli ve yaşlı asansörünü yapımı konusunda gerekli çalışmayı başlatan Kaymakam Tuncay Sonel, Dışarıya çevre düzenlemesi belediye Başkanlığınca, engelli ve yaşlı asansörü de Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğretim görevlisi Hüseyin Arıkan hocamızın katkılarıyla yapıldı dedi.
     Öncelikle onlarla teşekkür ediyorum diyen Sonel, şunları kaydetti:
     Ayrıca daha önceki görev yerimizde Of Hükümet Konağına yaptırdığımız engelli asansörü Almanyadan ithal edilmişti. Oysa burudaki engelli asansörü ise tamamıyla Türk Mühendislerimizin katkılarıyla yerel firma tarafından yerli malı olarak imal edilmiş ve maliyeti daha az olarak tasarlanmış olması bizi ayrıca daha çok mutlu etmiştir. Engelli vatandaşlarımızın ulaşabilirliği bizim için önemlidir. İlçede göreve başladığımız beş aylık süre içerisinde hatırlanmak bir gün değil her gün projesiyle ilçe genelindeki tüm engelli vatandaşlara ulaşmış durumdayız. Yılın her günü devletimizin şefkatini ve sıcaklığını onlara göstereceğiz.
     Büyük bir heyecan içerisinde Kaymakamlığa geldiğini özlemini çektiği hükümet konağına kimsenin yardımı olmadan gelebilme isteğinin gerçekleştiğini ifade eden engelli Muhammet Uzun, yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Darısı diğer kurumların başına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER