DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Yıldırım, muhtarlarla

DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Yıldırım, muhtarlarla bir araya geldi


ŞIRNAK (A.A) - Şırnak DEDAŞ İl Müdürü Selahattin Yıldırım, muhtarlarla bir araya geldi.
     DEDAŞ İl Müdürlüğü toplantı salonunda 12 mahalle muhtarı ile düzenlenen toplantıda konuşan Yıldırım, enerji konusunda vatandaşların şikayetlerini muhtarlar aracılığı ile kendilerine iletilmesini ve görülen eksikliklerin tespiti konusunda yardımcı olmalarını istedi.
     Şırnakta yeni göreve başladığını, çalışmalarında muhtarlardan yardım ve destek istediklerini kaydeden Yıldırım, Vatandaşlar panoların altına kül, çöp, ateş yakmasınlar. Kaçak elektrik kullanmasınlar. Elektrik uzak mesafelerden buralara kadar geliyor. Vatandaşlar düzensiz, hoyratça kullanıyorlar. Elektrik hepimizindir, biraz tasarruf edelim diye konuştu.
     Kayıp kaçak konusunda dışarıdan mobil ekiplerin geleceğini aktaran Yıldırım, çok ciddi kontrollerin yapılacağını, 100 lira veremeyen abonenin 3-5 bin lira cezaya çarptırılmasını istemediklerini dile getirdi.
     Personelin gece gündüz demeden 24 saat hizmet verdiğini ve yaptıkları işin çok riskli olduğunu anlatan Yıldırım, önümüzdeki yıl daha iyi işler yapacaklarına inandığını söyledi.
     Muhtarlarda yaşanan sorunları aktardı.
    
     Muhabir: Cafer Balık / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber DEDAŞ Şırnak İl Müdürü Yıldırım, muhtarlarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER