Demirtaş kahvaltıda öğrencilerle bir araya geldi

Demirtaş kahvaltıda öğrencilerle bir araya geldi


SAMSUN (A.A) - İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yeşilyurt erkek öğrenci yurdunda düzenlenen kahvaltıda, idareciler ve öğrencilerle bir araya geldi.
     Demirtaş, Derecik Mahallesinde bulunan Yeşilkent öğrenci yurdunun misafir salonunda gerçekleşen kahvaltıda, öğrencilerle yakından ilgilenerek, onların görüşlerini ve sorunlarını dinledi.
     Öğrencilerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Demirtaş, dernek yönetimi ve idarecilerle yaptığı sohbet sırasında, belediye tarafından yapılan hizmetlerin aralıksız devam edeceğini ifade etti.
     Demirtaşın eğitim için yaptığı hizmetler hakkında bilgi alan öğrenciler, Başkan Demirtaştan eğitimleri konusunda destek istedi.
     Belediye olarak öğrencilerin eğitimlerine her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirten Demirtaş, İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Öyle ümit ediyorum ki, siz gençlerin çalışması ile daha da kalkınmış bir İlkadım meydana gelecektir. Sizlerle bir araya gelerek birlik beraberliğimizi pekiştirmek siz değerli öğrencilerimizin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek yardımcı olmak, bana ayrı bir gurur ve mutluluk veriyor dedi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Demirtaş kahvaltıda öğrencilerle bir araya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER