Demokrat Parti 66. Kuruluş yıl dönümünü

Demokrat Parti 66. Kuruluş yıl dönümünü kutladı -DP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Altıntaş: -Türk siyasetinde Demokrat Parti ruhu asla ölmez


HATAY (A.A) - Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Haydar Altıntaş, Türk siyasetinde Demokrat Parti ruhunun asla ölmeyeceğini belirtti.
     Altıntaş, Demokrat Partinin 66. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İskenderun Melodi Düğün Salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, partilerinin Türk siyasetinde etkin bir rolünün olduğunu söyledi.
     Partilerinin genç, dinamik ve deneyimli kadrolarıyla Türkiyeyi, güvenli bir geleceğe taşımak için milletin emrinde olduğunu ifade eden Altıntaş, 7 Ocak 1946 yılında `Yeter, söz milletindir diyerek, Celal Bayar, Adnan Menderes ve arkadaşlarının önderliğinde, kurulan Demokrat Parti, Türk milletini gerçek demokrasi ile ilk tanıştıran partidir. Cennet vatanımızın her köşesini yıkılmaz ve sökülmez eserlerle donatan demokrat misyon ve vizyonun tek adresi, gerçek sahibi, dün olduğu gibi bu gün de Demokrat Partidir. Türk siyasetinde Demokrat Parti ruhu asla ölmezşeklinde konuştu.
     DP İl Başkanı Mehmet Taze ise, partilerinin geçmişte yaptıklarının gelecekte yapacaklarının teminatı olduğu kaydetti.
     Düzenlenen kutlama programına Hataydaki Demokrat Parti ilçe başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Demokrat Parti 66. Kuruluş yıl dönümünü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER