Denetimli serbestlik hükümlülerine konferans

Denetimli serbestlik hükümlülerine konferans


AĞRI (A.A) - Ağrı Denetimli Serbestlik Müdürü İsmail Dankaz, kentte denetimli serbestlik hükümlülerine yönelik konferanslar düzenlendiğini bildirdi.
     Dankaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezasının son 1 yılını denetimli serbestlik altında tamamlaması kararlaştırılan hükümlülere verilen konferanslarda resmi kurumlardan destek aldıklarını söyledi.
     Uzun yıllar ceza infaz kurumunda kalmış hükümlülerin büyük çoğunluğunun işini, ailesini ve sosyal ortamını kaybettiğini anımsatan Dankaz, şunları kaydetti:
     İl Müftülüğü işbirliğiyle 6291 Sayılı Kanun kapsamında cezaevinden tahliye olan hükümlülere yönelik İyilik, Kötülük ve İnsan konulu konferanslar verdik. Ağrı Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle cezaevinden tahliye olan ve tedavi denetimli serbestlik tedbiri verilen hükümlülere yönelik Bağımlılıktan Sıyrılmış Doğru Bir Yaşam ile Suç İşlemek de Bir Çeşit Bağımlılıktır konulu konferans düzenlendi. İŞKUR İl Müdürlüğünün desteğiyle de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde iş bulma ve iş kurma becerileri gibi konular hükümlülere anlatıldı.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Denetimli serbestlik hükümlülerine konferans Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER