Deniz Feneri Derneğinden 200 aileye gıda

Deniz Feneri Derneğinden 200 aileye gıda yardımı


ESKİŞEHİR (A.A) - Deniz Feneri Derneği Eskişehirde ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardımı yaptı.
     Derneğin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesindeki geçici deposundan alınan yardım kolileri, Ankara şube personeli ve Eskişehirdeki gönüllüler tarafından daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine bırakılıyor.
     Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Tanıtım ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Musa Balkan, yaptığı açıklamada Eskişehire 7 ton kuru gıda yardımı yapıldığını belirterek, bunun mali değerinin 40 bin lira civarda olduğu söyledi.
     Bugüne kadar Deniz Fenerine Eskişehirden 4 bin 297 ailenin yardım talebinde bulunduğunu anlatan Balkan, şöyle konuştu:
     Deniz Fenerinin yaptığı incelemeler sonrası, yoksulluğundan emin olunduğu 3 bin 255 aileden 10 bin 781 ferde yardım yapıldı. Allah izin verirse ramazanın hemen sonrasında Eskişehirimizde gezici giyim mağazası projesini uygulayacağız. Burada bir hayırseverin yardımlarıyla bulduğumuz dükkanı mağaza şekilde dizayn edip sıfır kıyafetleri raflara koyup daha sonra randevu usuluyla ailelerimizi mağazaya davet edip her bir ferde minimum 5 parça, maksimum 10 parça kıyafet dağıtımı yapacağız.
     Balkan, ayrıca gıda, eşya, nakit yardımına ihtiyacı olan ailelerin Deniz Fenerinin internet sitesinde belirtilen evrakları tamamlayıp posta yoluyla merkeze ulaştırdıktan sonra yapılan incelemenin ardından ailelerin yardım alabileceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Deniz Feneri Derneğinden 200 aileye gıda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER