Deniz Feneri Derneği, Kütahyada Gezici Giyim

Deniz Feneri Derneği, Kütahyada Gezici Giyim Mağazası açtı


KÜTAHYA (A.A) - Deniz Feneri Derneği, Kütahyada, giyim yardımları kapsamında uyguladığı Gezici Giyim Mağazası açtı.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada, 800 ihtiyaç sahibinin tepeden tırnağa giydirilmesi amaçlanan Pirler Mahallesi Hürriyet Caddesi Vakıf İş Merkezindeki mağazanın, törenle hizmete girdiği bildirildi.
     Kütahyadan yardım talebiyle derneğe başvuran ailelerin, dernek gönüllüleri tarafından tek tek evlerinde ziyaret edilerek sosyal ve ekonomik durumları hakkında bilgi alındığı duyurulan açıklamada, şöyle denildi:
     İnceleme sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere giyim yardımlarını ulaştırabilmek üzere, Kütahyada ailelerin kolayca ulaşabileceği uygun bir mekan bulundu. İstanbuldan yola çıkarılan mağaza raf sistemi ve giyim eşyaları ile bu mekan kısa sürede mağaza haline getirildi. Ailelerin, kendi beğenilerine uygun olarak giysilerini seçebilmelerini sağlamak amacıyla açılan mağazada ayakkabıdan terliğe, pantolondan çoraba kadar ihtiyaç duyacakları tüm giyim malzemeleri bulunuyor. Kütahyada ikamet eden 800 ihtiyaç sahibi tek tek aranarak randevuyla mağazaya davet edilecek ve yardımlar gerçekleştirilecek.
     Açıklamada, törene, Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, Gönüllü İlişkileri Sorumlusu Yusuf Baykal, bağışçı ve gönüllülerin katıldığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Kütahya
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Deniz Feneri Derneği, Kütahyada Gezici Giyim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER