Denizlideki yeşil alanlar artıyor

Denizlideki yeşil alanlar artıyor -Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan: 2004 öncesinde kişi başına 2 metrekare yeşil alan vardı, şimdi 10 metrekare yeşil alanımız var


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ilde 2004 öncesinde kişi başına 2 metrekare yeşil alan düşerken, bugün bu oranın 10 metrekareye çıktığını bildirdi.
     Zolan, yaptığı yazılı açıklamada, Denizlinin 10 yıl öncesine göre kıyaslanamayacak güzellikte farklı bir duruma geldiğini kaydetti.
     Denizlili işadamlarının şehrin imajı noktasında büyük katkılar koyduğunu ifade eden Zolan, Denizlide 2004 öncesinde kişi başına 2 metrekare yeşil alan vardı, şimdi 10 metrekare yeşil alanımız var. Avrupanın birçok ülkesinde kişi başına 10 metrekare yeşil alan düşmüyor. Denizlimiz her yönüyle iyilikleri güzellikleri hak ediyor dedi.
     Zolan, Denizlinin turizmiyle sanayisiyle tarımıyla çok çok büyük bir kent olduğunu ve özellikle turizmde önemli bir atılım içerisinde olduğunu da belirterek, Gelecekte ana lokomotifimiz turizm olacaktır. Bu anlamda şehre birçok yatırımlar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Özel sektörümüzde bu anlamda büyük projeler yapıyor. Yakında müzenin yapımına da başlanıyor. Denizlili işadamımızla protokol imzalandı. Şimdiden Denizlimize hayırlı olsun.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Ayten Aydın
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizlideki yeşil alanlar artıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER