Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan:

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: İyi mücadele ederek 1 puan aldık, 3 puanı ise saha şartları engelledi


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, Gaziosmanpaşaspor karşısında iyi mücadele ederek 1 puan aldıklarını, 3 puanı ise saha şartlarının engellediğini söyledi.
     Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynadıkları Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasına öncelikle kaybetmemeyi düşünerek çıktıklarını, alınan bir puanın çok önemli olduğunu belirtti.
     Saha şartlarının istedikleri oyunu sergilemelerine izin vermediğini ifade eden Erkan, Ortada bir maç oldu. Biz ayağa iyi pas yapan bir takımız. Kötü saha şartları istediğimiz oyunu sergilememize izin vermedi. İyi mücadele ederek 1 puan aldık, 3 puanı ise saha şartları engelledi dedi.
     Karşılaşmada görev alan 19 yaşındaki Şahin Şafakoğlunun performansından oldukça memnun olduğunu dile getiren Erkan, Şahin, benim jokerim. Verdiğim görevleri eksiksiz yerine getiriyor. Antrenmanlarda ve maçlardaki çalışkanlığı, takım içinde ve dışındaki efendi kişiliği ile Şahin, takımımız adına çok önemli bir isim. Bu çizgiyi devam ettirirse ilerde çok iyi olacak. Hem Denizli hem Türk futbolu kazanacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER