Derincede üçüncü Bilgi Evi açılacak

Derincede üçüncü Bilgi Evi açılacak


KOCAELİ (A.A) - Derince Belediyesi tarafından ilçenin üçüncü Bilgi Evi açılacak.
     Derince Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, üçüncü Bilgi Evinin Mersincik Mahallesinde açılacağı belirtilerek, Bilgi Evinin 22 Ekim Pazartesi gününden itibaren eğitime başlayacağı kaydedildi.
     Örnek bir mimari ile yaptırılan Mersincik Mahalle Konağında hizmet verecek olan Bilgi Evinin iğne oyası kursu eğitimiyle hizmet vermeye başlayacağı ifade edilen açıklamada, aynı zamanda 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri için matematik, Türkçe ve İngilizce kursularının da yer alacağı bildirildi.
     Açıklamada, Bilgi Evinde kursiyerlere gezi programı ve gitar dersi gibi bazı sosyal aktivitelerinde sunulacağı dile getirilerek, şu ifadelere yer verildi:
     İnternet üzerinden ödevlerini yapma imkanı da bulacak olan öğrenciler, Bilgi Evi kütüphanesinde kitap okumaları şartı ile bilgisayarda oyun oynayabilecek. Mersincikteki bir bölümü sağlık hizmetinde kullanılmak üzere ayrılan ve muhtarlığında yer aldığı mahalle konağında hizmet verecek.
     Öte yandan Derince Belediyesince tadilat çalışmalarına devam edilen Fatih Mahallesindeki bilgi evinin de önümüzdeki aylarda hizmete açılmasının planlandığı belirtilen açıklamada, Yenikent ve Çınarlı mahallelerine de bilgi evi açmak için hazırlıklara başlandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Derincede üçüncü Bilgi Evi açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER