Dernekten yoksullara Ramazan ayında yardım eli

Dernekten yoksullara Ramazan ayında yardım eli -Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Zaradaki 200 yoksul aileye Ramazan kumanyası desteğinde bulundu


SİVAS (A.A) - Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Zara ilçesinde ihtiyaç sahibi 200 aileye Ramazan kumanyası desteğinde bulundu.
     Merkezi İstanbulda bulunan Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yöneticileri, başlattıkları Gurbetten Sılaya Uzanan El Projesi kapsamında Zaraya geldi. Yöneticiler, Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylüyü makamında ziyaret etti.
     Arslanköylüye faaliyetler hakkında bilgi veren dernek başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, dernek olarak Ramazan ayı münasebetiyle Sivas ve ilçelerini kapsayan bir yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Yeşilyurt, bu kapsamda Sivasa bağlı 16 ilçede 200er adet Ramazan paketi yardımı dağıtımına başladıklarını belirtti.
     Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ise Ramazan ayında toplum yararına olan bu güzel kampanyayı başlattıkları için dernek yönetimine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
     Ziyaret sonrası, ihtiyaç sahibi 200 aileye ulaştırılmak üzere Ramazan paketleri Kaymakamlığa teslim edildi.
    
     Muhabir: İbrahim Özel
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Dernekten yoksullara Ramazan ayında yardım eli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER