Desteğe tablolu teşekkür

Desteğe tablolu teşekkür -Anadolu Kimsesizleri Koruma Derneği Başkanı Mustafa İşler ve Yönetim Kurulu üyeleri Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmazı makamında ziyaret etti


KIRIKKALE (A.A) - Anadolu Kimsesizleri Koruma Derneği (ANAKİMDER) Başkanı Mustafa İşler ve Yönetim Kurulu üyeleri Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmazı makamında ziyaret etti. Kendilerine sağlanan maddi ve manevi destekten dolayı Korkmaza teşekkür eden öğrenciler, yağlı tablo hediye ettiler.
     İşler, burada yaptığı konuşmada, derneklerinin 13 yıldır Kırıkkalede faaliyet gösterdiğini, bir çok fakir ailelere yardımcı olduklarını ve sahip çıktıklarını belirterek, esas amaçlarının dernekten yararlanan öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını kaydetti.
     Yapılan ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade eden Başkan Korkmaz ise şunları söyledi:
     Bende değerli kardeşim Mustafa İşler ve öğrencilere nezaketlerinden ve vefa duygularından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle kendimizdeki insanımızın her anlamdaki sıkıntılarını giderme konusundaki işbirliği yaptığımız sivil toplum kuruluşları ile son derece iyi bir çalışma içerisindeyiz. Derneğimiz ile her konuda işbirliği içerisinde olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kentimizde sıkıntı diye gördüğümüz, değerlendirdiğimiz alanlarda çalışmalar yapıyoruz. Hayatımızı anlamlı kılacak temel alanlarda işbirliğimizi sürdüreceğiz. Doğru güzeli yaygınlaştırmak için çalışacağız.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Desteğe tablolu teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER