Develer Bodrum sokaklarına indi

Develer Bodrum sokaklarına indi -Bodrumda hafta sonu düzenlenecek Deve Güreşleri Şenliği öncesinde, develer Bodrum sokaklarında gezdirildi


MUĞLA (A.A) - Bodrum Belediyesince düzenlenecek Geve Güreşleri Şenliği öncesinde develer, Bodrum sokaklarında gezdirildi.
     Bodrum Belediyesince 25 Kasım Pazar günü Kızılağaç arenasında deve güreşleri şenliği düzenlenecek. Şenlik öncesinde 10 deve, sahipleri tarafından Bodrumun Cevat Şakir Caddesinde gezdirildi, ardından Belediye Meydanında toplandı.
     Develerin sokaklarda gezdirildiği etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile çok sayıda vatandaş da eşlik etti. Bodrumdaki yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çeken etkinlikte turistler bol bol fotoğraf çekti.
     Belediye Başkanı Kocadon, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu düzenleyecekleri şenlik öncesinde develeri Bodrum sokaklarında gezdirdiklerini, ilgiden memnun olduklarını ifade etti.
     Deve sahiplerinden Barış Sarı ise deve güreşleri öncesinde develere kortej yürüyüşü yaptırdıklarını belirterek, Hava güzel olursa çok güzel bir güreş olacak. Devemize iyi bakıp yarışlara hazırladık. Yazları bakıcımızda her gün sporunu, antrenmanını eksik etmedi. Güzel bir güreş olacak diye düşünüyorum dedi.
     Daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir devenin ipinden tutarak Bodrum sokaklarında tur attırdı.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Develer Bodrum sokaklarına indi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER