Devrek Belediye Başkanı Semerci:

Devrek Belediye Başkanı Semerci: -Toplumun vazgeçilmez bir parçası olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisine daha fazla katılmaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Devrek Belediye Başkan Mustafa Semerci, Toplumun vazgeçilmez bir parçası olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisine daha fazla katılmaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz dedi.
     Semerci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Devrek Belediyesi tarafından, yaşlı ve engelli vatandaşlar için yaptırılan sosyal tesisin bitme aşamasına geldiğini söyledi.
     Tesisin yüzde 98lik bölümünün tamamlandığını ifade eden Semerci, şöyle konuştu:
     Altyapı ve çevre düzenlemesi tamamlanan bina, Hacı Abdullah Sabri Efendi Parkı ile entegre hale getirildi. Toplumun vazgeçilmez bir parçası olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisine daha fazla katılmaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Tesiste yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza kendi evlerindeki konforu sunabilmek için her şeyi düşündük. Bu vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarına sorunsuz bir şekilde ulaşabilecekleri bir sosyal tesis yaptırdık. Sosyal tesisi ilçemize kazandırmaktan dolayı son derece mutluyum. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın önündeki bir engeli daha ortadan kaldırmış oluyoruz. Engelsiz bir Devrek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Devrek Belediye Başkanı Semerci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER