Devrilen otomobilden yara almadan kurtuldu

Devrilen otomobilden yara almadan kurtuldu -Mardinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaranırken, ön koltukta babasının kucağında oturan 4 yaşındaki çocuğun burnu bile kanamadı -Baba Yusuf Yıldız: Ömer kucağımdaydı, hemen


MARDİN (A.A) - Kızıltepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaranırken, babasının kucağında oturan 4 yaşındaki çocuğun burnu bile kanamadı.
     Edinilen bilgilere göre, Şenyurt beldesinde, Cebrail Yıldız yönetimindeki 47 KF 017 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.
     Takla attıktan sonra duran araçta bulunan Mustafa Bahçıvancı, Cebrail, Yusuf ve Selva Yıldız yaralanırken, ön koltukta babasının kucağında oturan 4 yaşındaki Ömer Yıldız yara almadan kurtuldu.
     Baba Yusuf Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taziyeden döndüklerini, aracın aniden savrularak devrildiğini ve çok korktuklarını kaydetti.
     Aracın takla attıktan sonra durduğunu anlatan Yıldız, olayı şöyle anlattı:
     Ömer kucağımdaydı, hemen ona sarıldım. Çocuğumu kurtarmaktan başka bir şey düşünemedim. O kurtulsun bana ne olursa olsun dedim. Araba toz duman içerisindeydi. 5 dakika içerisinde havasız kaldık. Kapıları açmaya çalışıyorduk ama bir türlü açılmıyordu. En son eşim arkadaki kapıyı açtı ve rahat bir nefes aldık. Dışarı çıktık ve çıkar çıkmaz ben bayılmışım. Çevredekilerin de yardımıyla hastaneye kaldırıldık. Gözlerimi hastanede açtım. Araca binerken oğlum bana, baba arabadan inelim korkuyorum diyordu. Arabayı bir arkadaştan emanet almıştık. Hepimiz kazadan sağ kurtulduğumuz için dua ediyoruz.
    
     Muhabir: Serkan Yücel Aydın / Şengül Oymak/ Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Devrilen otomobilden yara almadan kurtuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER