Didimde yaşayan İngilizlerden örnek yardımlaşma

Didimde yaşayan İngilizlerden örnek yardımlaşma


AYDIN (A.A) - Didim Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan ve tamamı ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlardan oluşan Gönüllüler Grubu Didim ve Yöresi Engelliler Derneğine yardım amacıyla bir araya geldi.
     Yaklaşık 250 yabancı uyruklu vatandaşın buluştuğu etkinlikte, bir engelli vatandaş için akülü araç ve hasta bakım yatağı almak için çekiliş düzenlendi ve bağışlar yapıldı.
     Didim Meandros Restoranda düzenlenen etkinliğe, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve Genel Sekreteri Şebnem Öz, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği 2. Başkanı Eyüp Çabuk, Gönüllüler Grubu Başkanı Lynn Cole de katıldı.
     Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçede yaşayan İngiliz vatandaşların Yabancılar Çalışma Grubu adı altında başladıkları çalışmaların tüm dünyaya örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade etti.
     Dünyada kötülüğü destekleyen insanlara karşı bu tür güzelliklerin her zaman canlı tutulması gerektiğini dile getiren Kamacı, grup üyelerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Didimde yaşayan İngilizlerden örnek yardımlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER