DİKAdan proje başvuru sahiplerine eğitim

DİKAdan proje başvuru sahiplerine eğitim


ŞIRNAK (A.A) - Dicle Kalkınma Ajansınca Mali Destek Programı kapsamında, proje başvuru sahiplerine teknik eğitim verildi.
     DİKAdan yapılan açıklamada, 4 gün süreyle Mardin, Batman, Şırnak ve Siirtteki yatırım destek ofislerinde potansiyel başvuru sahiplerine, projelerini hazırlama konusunda yardımcı olmak üzere teknik yardım masaları hizmeti verildiği belirtildi.
     Yardım masalarının temel işlevinin, proje hazırlama sürecinde proje hazırlamak isteyen her türlü kurum, kuruluş, işletme ve kişilere gerekli yardım ve danışmanlık hizmeti sağlamak olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Ajansın faaliyet gösterdiği 4 ilde 2013 Mali Destek Programları kapsamında gelen projelerin başvuru formu ve ekleri değerlendirilerek gerekli olan düzeltmeler, potansiyel başvuru sahiplerine iletildi. Yararlanıcılarla birebir görüşme ve ilgilenme olanağı sağlanarak, potansiyel başvuru sahiplerinin proje yazma teknikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmalarına ve kendi projelerini hazırlamalarına katkı sağlandı.
    
     Muhabir: Cafer Balık / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber DİKAdan proje başvuru sahiplerine eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER