Din Bir Sen Genel Başkanı Şenocak:

Din Bir Sen Genel Başkanı Şenocak: "Türkiyede 30 yılı aşkın bir süredir başımıza bela olan terörün bitirilmesi için önemli çalışmalar yapılıyor"


TRABZON (A.A) - Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din Bir Sen) Genel Başkanı Lütfi Şenocak, "Türkiyede 30 yılı aşkın bir süredir başımıza bela olan terörün bitirilmesi için önemli çalışmalar yapılıyor" dedi.
     Şenocak, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiyede son zamanlarda çok önemli olaylar olduğunu vurgulayarak, "Barış sürecinin çok değerli olduğunu düşünüyorum" dedi.
     Şenocak, halkı bütünleştirerek barış sürecinin sağlanması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
     "Türkiyede 30 yılı aşkın bir süredir başımıza bela olan terörün bitirilmesi için önemli çalışmalar yapılıyor. Bir kardeşlik havası estirilecekse, barış süreci içerisinde din görevlileri de olmalıydı. Bu süreçte atılan adımlar ve hareketler güzel ama eksiklikler vardır. Bunları giderilmesi gerekir."
     Reyhanlıdaki bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Şenocak, "Menfur saldırıyı kınıyorum. Bu olay Türkiyeyi karıştırma sevdalılarının bir saldırısıdır. Türkiyeyi birileri bataklığa götürmek istiyor. İnşallah bu olayı da sağduyu ile aşacağız" diye konuştu.
     Şenocak, sorun üreten değil, çözüm üreten bir sendika olduklarını da vurguladı.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Din Bir Sen Genel Başkanı Şenocak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER