Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Isparta Gönül Dostları Derneğinden Belediye Başkanı Acara ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Isparta Gönül Dostları Musiki Derneği Başkanı Elif Akgül ve dernek üyeleri, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acarı makamında ziyaret etti.
     Suçıkan Park Tesislerinde misafir edilen Dernek Başkanı Elif Akgül, ziyarette yaptığı konuşmada, derneklerinin sanatsal ve kültürel etkinliklere sahip çıkıp destek veren bir dernek olduğunu söyledi.
     Akgül, Başkan Acarın 29 Mayısta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Kültür Merkezinde verdikleri konsere destek verdiğini hatırlatarak teşekkür etti.
     Başkan Acar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanata ve sanat severlere her zaman destek vereceklerini bildirdi.
    
     -Başkan Acardan inşaatlara ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, kentsel yenileme projesi kapsamında 110 konutun inşaatını ve Dikici köyü mevkisinde bulunan cezaevi inşaatını ziyaret etti.
     Acar, şantiye yetkililerden bilgi alırken, Cezaevi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Abdullah Acar ile kanalizasyon çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.
     Ziyarete, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu, Şehircilik ve İmar Müdürü Mestan Gürgün ve Zabıta Amiri Hasan Hüseyin Sarı da katıldı.
    
     -Dinarda yol yapım çalışmaları devam ediyor
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar ilçesinde 2011 yılı sonu ve 2012 yılı başlarında doğalgaz hattı kazı çalışmaları nedeniyle bozulan şehir içindeki yolların yapımı devam ediyor.
     Yeniyol Caddesi, İtfaiye Mahallesi, Dedeoğlu Sokak, Kuaförler Caddesi, Adliye Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan yolların yeniden yapımı ve tamir işlemine Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor.
     Yaz sezonu boyunca yol yapım çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Devran Çekinir/ Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER