Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Doğalgaz hattının döşenmesi çalışmaları için, Afyongaz yetkilileri Belediye Başkanı Acarla görüştü


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinardaki doğal gaz hattı döşeme çalışmaları için, Afyongaz yetkilileri Belediye Başkanı Saffet Acarla görüştü.
     Afyongaz Dağıtım Bölge Müdürü Salih Ayaydın ve şirketin makine mühendisi Tuncay Gezer, Dinar Belediyesine gelerek Başkan Acar, yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu ve İstasyon Mahalle Muhtarı Hidayet Özdemirle toplantı yaptı.
     Toplantıda, ilçedeki doğal gaz hattı döşenmesi planına alınan bölgeler ele alınırken, Fen İşleri Müdürü Tuncoğlu ve İstasyon Mahalle Muhtarı Özdemir, İstasyon Mahallesine en kısa sürede doğal gaz hattının döşenmesi talebinde bulundu.
     Acar ise doğal gaz hattı döşeme çalışmalarının yavaş ilerlediğini savunarak, bu sürecin vatandaşlar ve belediyenin imar çalışmaları konusunda sıkıntı oluşturtuğunu ifade ederek çalışmaların daha hızlı yürütülmesi talebinde bulundu.
    
     -Dinara Sosyal Kültür Merkezi yapılması-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu (DMYO) bünyesinde yapılacak Sosyal Kültür Merkezi için proje planının hazırlandığını, arazinin etüt çalışmalarına başlandığını bildirdi.
     Acar, yaptığı açıklamada, DMYO bünyesinde Sosyal Kültür Merkezi yapımı konusunda okul müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Balık ile birlikte AKÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Solakı ziyaret ettiklerini bildirdi.
     Rektör Prof. Dr. Solakın, yapılacak tesisin yüzde 60ının maliyetinin üniversite tarafından karşılanacağını anlattığını söyleyen Acar, tesisin Dinara kazandırılması amacıyla gereken tüm desteği sağlayacaklarını belirtti.
     Solak, Sosyal Kültür Merkezinin proje planının hazırlandığını, arazinin etüt çalışmalarına başlandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER