Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Dinarda Diyanet-Sen Sendika Temsilciliği açıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar ilçesine Diyanet-Sen Temsilciliği Şubesi düzenlenen törenle açıldı.
     Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, açılışta yaptığı konuşmada, İlçedeki din görevli arkadaşlarımla gurur duyuyorum, yani kardeşlerimi çok seviyorum. Böyle güzel bir yerin açılması elbette din görevlilerimizin bir arada bulunması birlik ve beraberlik açısından son derece önemli dedi.
     Camianın Türkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çelik de şu an ülke genelinde 700 bin civarında, Afyonkarahisar da ise 10 binin üzerinde üyeleri olduğunu söyledi.
     Açılışa, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Dinar Müftüsü Celil Şimşek, Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çelik, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Ahmet Elmas, din görevlileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
    
     -Dinar SYDVden üçüz çocuklara yardım
    
     (Fotoğraflı)
    
     Dinar ilçesine bağlı Yıprak beldesinde dünyaya gelen üçüzlere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından maddi yardım yapıldı.
     Kaymakamlık Mütevelli heyeti üyeleri Kaymakam Avni Kulannın eşi Bilge Kula, Buhurcular Huzurevi Başkanı Aynur Toker, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel ve Dinar Sağlık Gurup Başkanı Esra Eğice, Vahit ve Hatice Çınar çiftinin geçtiğimiz hafta dünyaya gelen üçüz bebeklerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde nakdi yardımın yanı sıra bebek malzemeleri yardımında bulundu.
     Dinar Sağlık Gurup Başkanlığı personeli hemşire Kader Dikici bebekleri sağlık kontrolünden geçirdi.
     Dinar SYDV Müdürü İrfan Yüksel gerçekleşen yardımlarla ilgili olarak, üçüzlerin ailelerinin evlerinde ziyaret edildiğini ve bu ziyarette, vakıf olarak maddi yardımların gerçekleştiğini ve zorunlu sağlık yardımları kapsamında da aileye gereken yardımların yapılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER