Dinardan kısa kısa

Dinardan kısa kısa -Dinarda emekli öğretmenlerden Kadınlar Günü etkinliği


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar ilçesinde emekli kadın öğretmenler tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
     Dinar Belediyesi Suçıkan Park Tesislerinde düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkan Vekili Ogün Sezen, bayanların sadece böyle eğlencelerde birlik ve beraberlik içinde olması ötesinde, siyasi partilerde, sivil toplum kuruluşlarında ve derneklerde de söz sahibi etkili ve yetkili yerlerde olmalarını istediğini söyledi.
     Daha sonra tüm kadınlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
     Emekli öğretmen Sultan Erçelik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Hak verilmez, alınır. Tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum dedi.
    
     -Dinar Devlet Hastanesinde çalışan kadanlara çiçek-
    
     (Fotoğraflı)
    
     8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Dinar Devlet Hastanesinde çalışan bayan personellere yöneticiler tarafından çiçek takdim edildi.
     Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Bayram Beder, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Yılmaz Baştürk ve Müdür Yardımcısı Ebru Akçin, hastanenin kadın personelinin Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek verdi.
     Beder, yaptığı konuşmada, Dinar Devlet Hastanesinin yüzde 80 çalışan personelinin kadınlardan oluştuğunu kaydetti.
     Hastanede çalışan bütün kadın personelin Kadınlar Gününü kutlayarak çiçeklerini taktim ettiklerini belirten Beder, şöyle konuştu:
     Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi kadınların maruz kaldığı şiddet halen önemli bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Bu durumu kabullenmek mümkün değildir. Kadına yönelik şiddetin engellenmesi konusunda toplumumuzun her kesimine görevler düşmektedir. Kadınların, her nasıl olursa olsun şiddete maruz kalmadıkları, ekonomik, toplumsal alanda etkinliklerini daha da artırdıkları, toplumda daha görünür ve güçlü oldukları bir Türkiye dileği ile tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER