Divanyolunun trafiğe kapatılması

Divanyolunun trafiğe kapatılması -Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı İzol: -Uygulamanın zamanla vatandaşı daha fazla memnun edeceğini düşünüyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Divanyolu Caddesinin trafiğe kapatılmasına ilişkin, Zamanla uygulamanın vatandaşı daha fazla memnun edeceğini düşünüyoruz dedi.
     İzol, geçen hafta araç trafiğe kapatılan güzergahla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu bölgede uygulamanın hayata geçirilmesinin ardından esnafı ziyaret edip, ayrıca vatandaşlarla da görüşmeler yaptığını söyledi.
     Civarda faaliyet gösteren bazı esnafın uygulamaya tepki gösterdiğini dile getiren İzol, genel anlamda esnafın durumdan şikayetçi olmadığını ifade etti.
     Bölgede özellikle yaz aylarında yaya trafiğinin yoğun olduğuna değinen Emin İzol, şunları kaydetti:
     Esnafın tepkisi aşırı değil, bir beklenti içerisindeler, zaten saat 11.00-15.00 arası çok fazla trafik akışı yok. Bölgede yoğunluk özellikle gece oluşuyor. Uygulamaya ilişkin olumlu izlenimlerimiz var. Vatandaşlarımız gürültü ve ses probleminin fazla olmamasından memnun. Zamanla uygulamanın vatandaşı daha fazla memnun edeceğini düşünüyoruz. Esnafımız için de özel araçların girişine ilişkin saatleri biraz daha esnetebiliriz.
     Divanyolu Caddesi 7 Temmuz Cumartesi günü itibariyle özel araç trafiğine kapatılmıştı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Divanyolunun trafiğe kapatılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER