Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez:

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: -İnsanlığı öldürmemek için başlattığımız yardım kampanyasına bütün halkımızı İslam alemindeki bütün Müslüman kardeşlerimizi, bütün insanları katkı sunmaya davet ediyorum (Fotoğraflı-Gö


ANTALYA (A.A) - Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İnsanlığı öldürmemek için başlattığımız yardım kampanyasına bütün halkımızı İslam alemindeki bütün Müslüman kardeşlerimizi, bütün insanları katkı sunmaya davet ediyorum dedi.
     Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Manavgat ilçesindeki Silence Beach Otelde düzenlenen ilçe müftüleri toplantısına katılmak üzere Antalyaya gelen Başkan Görmez, toplantıya 81 ildeki bütün ilçe müftülerinin katıldığını söyledi.
     Türkiyede yarın Suriyeye yardım cuması olacağını belirten Görmez, Türkiyenin bütün cami ve mescitlerinde Suriyede iki ateş arasında kalmış çocuklara, yaşlılara, ilaçsız ve dermansız kalmış hastalara Türk milletinin yardımlarını ulaştırmak için insani yardım kampanyası başlattıklarını kaydetti.
     Camilere gelen bütün vatandaşların bu yardımlarda bulunmasını isteyen Görmez, Camilere gelemeyen hanımefendiler de yardımlarını eşleri ve çocukları vasıtasıyla göndermelerini istiyoruz. Böylece insanlığın sırtından yük kalkmış olacak. Suriyede bir insan haksız yere ölüyorsa, dünyanın her tarafında insanlık ölüyor. İnsanlığı öldürmemek için başlattığımız yardım kampanyasına bütün halkımızı İslam alemindeki bütün Müslüman kardeşlerimizi, bütün insanları katkı sunmaya davet ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER