Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluğa koşuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluğa koşuyor


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, grubunda şampiyon olabilmesi için sadece bir puana ihtiyacı var.
     Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Pazarspor maçında istedikleri 3 puanı alamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.
     Galibiyet için çıktıkları maçtan 1 puanla yetindiklerini ifade eden Doğrul, Oldukça zor ve çekişmeli bir maç oldu. Bu karşılaşmadan galip gelerek şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyorduk, ama olmadı. Sadece biraz işi uzattık. Fakat şampiyon olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Kalan 4 maçımızda alacağımız 1 puan bizi hedefe ulaştıracaktır. Bu nedenle şampiyon olacağımıza inancımız tamdır dedi.
    
     -Taraftara sitem-
    
     Doğrul, şampiyonluğa oynayan bir takım olmalarına rağmen hala istedikleri düzeyde taraftar desteği alamadıklarını belirterek, şunları söyledi: "Maçımızı izlemeye gelen taraftarlar, takımımızı destekleyecek davranışlarda bulunmuyorlar. Sadece maçı izliyorlar. Kümede kalma mücadelesi veren birçok takımın taraftarı bile maçlarımıza gelen taraftarlardan çok daha iyi takımlarına destek veriyor. Biz şimdiye kadar istediğimiz atmosferi iç saha maçlarında göremedik. İnşallah kalan maçlarımızda özlemini çektiğimiz taraftar tablosunu sahamızda görürüz."
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluğa koşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER