Diyarbakır Tanıtım Günleri toplantısı

Diyarbakır Tanıtım Günleri toplantısı


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, 27-30 Eylül tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek Diyarbakır Tanıtım Günleri toplantısına katıldı.
     Vali Toprak, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır Tanıtım Günleri organizasyonu sayesinde Diyarbakırın her yönüyle tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.
     Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, Toplantımızın organizasyon için danışma, yürütme ve düzenleme grubunun oluşturulması ve organizasyonda neler olacağının daha kapsamlı bir şekilde ortaya konması amaçlanmaktadır dedi.
     Düzenleme Komitesi Başkanı Yelda Yakut da Diyarbakırın sahip olduğu potansiyel ve değerlerinin Türkiyeye değil dünyaya tanıtılıp duyurulması gerektiğini söyledi.
     Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özcan Can Çelik de organizasyonda yapılacak çalışmalar ve stant hakkında bilgi verdi.
     Daha sonra katılımcılar görüş alışverişinde bulundu.
     Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Can, Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Sevinç, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, kurum Müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakır Tanıtım Günleri toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER