Diyarbakırlı basketbolcu kızlar

Diyarbakırlı basketbolcu kızlar milli takım kampına katılacak


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Bağlar Belediyesi basketbol takımı oyuncuları Zilan Gülsüm ve Halime Vural Yıldız B Kız Milli Takım kampına katılacak.
     Bağlar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gülsüm ve Vural, 10-20 Ağustos tarihleri arasında Samsunda yapılacak olan Yıldız B Kız Milli Takım kampında ter dökecek.
     Bağlar Belediyesi basketbol takımı antrenörü Remzi Atlı, basketbolcu kızların her zaman olduğu gibi milli kampta da başarı göstereceklerini belirtti.
     Sporcularının milli takımda oynayabilecek düzeyde olduklarını kaydeden Atlı, Slovenyada yapılan Avrupa karmasında Zilan en iyi şutör seçildi. Hem Anadolu hem de Türkiye Şampiyonasında sayı kraliçesi ve en değerli oyuncuların Bağlardan çıkması tesadüf olmadığını görüyoruz. Bunlar Diyarbakırda bir ilk dedi.
     Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yöneticisi Sabahattin Kızılkan ise spor kulüpleri adına basketbolcularına başarılar dilediklerini belirterek, Gençlerimiz küçük imkanlarla büyük başarılar kazandı. Bu da bize kendilerine olanak yaratıldığında gençlerimizin daha iyi yerlere geleceklerini göstermektedir diye konuştu.
     Çok umutlu olduklarını belirten Kızılkan, 2 sporcularının en iyi şekilde Diyarbakırı temsil etmelerinin sevindirici olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Diyarbakırlı basketbolcu kızlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER