Diyarbakırlı şehit ailesine Şehadet Belgesi

Diyarbakırlı şehit ailesine Şehadet Belgesi -Hakkaride çıkan çatışmada şehit olan er Kılıçın ailesine Şehadet Belgesi verildi


DİYARBAKIR (A.A) - Hakkarinin Çukurca ilçesinde çıkan çalışmada şehit olan er Cahit Kılıçın ailesine Şehadet Belgesi verildi.
     Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca çıkan çatışmada şehit olan Kılıçın ailesini Kaymakam İsmail Şanlı, 2. Motorlu Piyade Tugay Komutan Tuğgeneral Hüseyin Hamdi Ergun, 3. Motorlu Piyade Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Fikret Halıcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Levent Özsel, Gürbüz Belde Belediye Başkanı Cumali Çiçek ziyaret etti.
     Ziyarette Kılıçın babası Galip Kılıça Şehadet Belgesi verildi. Belgesinin verilmesi duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.
     Şehit ailesinin kendilerini hiçbir şekilde yalnız hissetmemesi gerektiğini kaydeden Tuğgeneral Ergün, Şehidimiz Kılıç, artık bu milletin unutulmazları arasına girmiş, hepimizin evladı olmuştur. Aziz hatırasını yaşatacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vatana böyle bir evlat hediye eden ailesinin her zaman yanındayız dedi.
     Kaymakam Şanlı da devlet olarak Kılıç ailesine gereken her türlü desteğin her zaman verileceğini belirtti.
     Daha sonra Kılıçın mezarı ziyaret edilerek, Kuran-ı Kerim ve dualar okundu.
    
     Muhabir: İlhami Ünal / Nurten Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakırlı şehit ailesine Şehadet Belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER