Diyarbakırspor kongresine doğru

Diyarbakırspor kongresine doğru -Basın Sözcüsü Kenan Aksu: Kulübe katkı sunacak herkese yardımcı olmaya hazırız


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Diyarbakırsporda Basın Sözcüsü Kenan Aksu, olağanüstü kongre ile ilgili olarak, kulübe katkı sunacak herkese yardımcı olacaklarını söyledi.
     Aksu yaptığı açıklamada, geçen yıl kapanmak üzere olan kulübe son anda sahip çıkarak yönetimi devraldıklarını belirterek, zorlu geçen bir yıllık sürede yönetim olarak ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini söyledi. Bu sürede kulübün önemli bazı sorunlarını da giderme başarısını gösterdiklerini kaydeden Aksu, Kulübün önünü açmak için olağanüstü kongre kararı aldık. 28 Temmuz 2012 günü Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonunda gerçekleştirilecek kongremize tüm delegelerin yanı sıra ve camianın ve kentin önde gelenlerini bekliyoruz. Yönetime talipli olanlar kongre günü gelip aday olsun. Kulübe katkı sunacak herkese yardımcı olmaya hazırız dedi.
     Öte yandan, Diyarbakırspor oyuncusu Cemal Doğu, alacaklarının ödenmediğini, bu nedenle sözleşmesinin tek taraflı olarak fesh edilmesi için kulübe ihtarname çekti. Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan yazılı açıklamada, başka kulübe transfer olmak için bu yönteme başvuran Cemal Doğunun davranışı eleştirilerek, kulübün haklarını korunması için her türlü yasal yola başvurulacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakırspor kongresine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER