Doğan Hancı, olimpiyatlara gittiği gün memur

Doğan Hancı, olimpiyatlara gittiği gün memur oldu


ERZURUM (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Doğan Hancı, olimpiyatlara gittiği gün devletimizin bedensel engellilere bir hizmeti olan memuriyeti de elde etti dedi.
     Çintimar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İngilterenin başkenti Londrada düzenlenen 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında okçulukta bronz madalya kazanan Doğan Hancının başarısından dolayı gurur duyduklarını söyledi.
     Hancının bu çalışmasını Londra Paralimpik Oyunlarında bronz madalya alarak taçlandırdığını ifade eden Çintimar, Hancının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde memur olarak çalışmaya başlayacağını bildirdi.
     Hancının bu başarıyı elde edene kadar çok çalıştığını anlatan Çintimar, şunları kaydetti:
     Doğan Hancı, olimpiyatlara gittiği gün devletimizin bedensel engellilere bir hizmeti olan memuriyeti de elde etti. Kendisine valiliğimizin bünyesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bir görev verildi. Biz de kendisini okçuluk salonuna verdik. Okçuluk salonumuz artık Doğan Hancının kendi okçuluk salonu gibi olacak. Doğan Hancının gece gündüz çalışarak önümüzdeki olimpiyatlarda altın madalya alması ve yeni sporcular yetiştirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Doğan Hancı, olimpiyatlara gittiği gün memur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER