Doğubayazıt Devlet Hastanesinin çatı katı onarıldı

Doğubayazıt Devlet Hastanesinin çatı katı onarıldı


AĞRI (A.A) - Bir süre önce çıkan yangın nedeniyle yanan Doğubayazıt Devlet Hastanesinin çatı katı onarıldı.
     Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Vali Mehmet Tekinarslanın, Doğubayazıt Devlet Hastanesinde daha önce çıkan yangın nedeniyle zarar gören çatı katında incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     Onarımı tamamlanan çatı katı hakkında yetkililerden bilgi alan Tekinarslan, gördüğü eksikliklerin biran önce tamamlanması talimatı verdiği belirtildi.
     Vali Tekinarslanın, hastanenin acil servisi başta olmak üzere çeşitli servislerde incelemelerde bulunduğu belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:
     Hastalarımızla görüştüm. Memnuniyet verici bir tablo gördüğümü söylemek istiyorum. Ne hastanedeki bakım hizmetleri ile ilgili, ne hekimlerin yeterliliğinden, nede ilgiden kaynaklı bir problemin olmadığını gördüm. Tabi bu oradaki arkadaşlarımızın özverisiyle beraber vatandaşlarımızın da desteğiyle bu hizmet düzeyi ortaya çıkıyor. Bu memnuniyet düzeninin devam etmesini arzu ediyoruz. Çok ciddi bir yatırım yapılmış. Her ne kadar yatırımda yer planlanması konusunda sorunlarımızın da olduğunu görmüş olsak ta Doğubayazıt Devlet Hastanesi şuan Türkiyenin en güzel en modern hastanelerinden birisi. 39 tane uzman hekimimiz görev yapıyor. Ciddi bir vatandaş memnuniyeti sağlanmış durumda.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Doğubayazıt Devlet Hastanesinin çatı katı onarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER