Dolandırılmaktan polisin çabası kurtardı

Dolandırılmaktan polisin çabası kurtardı -Orduda cep telefonundan aranarak hesabından terör örgütüne para gönderdiği öne sürülen kişi, yakınlarının ihbarı üzerine polis ekibinin takibiyle dolandırılmaktan kurtarıldı


ORDU (A.A) - Orduda cep telefonundan aranarak hesabından terör örgütüne para gönderdiği öne sürülen kişi, yakınlarının ihbarı üzerine polis ekibinin takibiyle dolandırılmaktan kurtarıldı.
     Yeni Mahallede yaşayan Ümit Gürsoyu (52) cep telefonundan arayan kişiler, hesabından terör örgütüne para gönderdiğini belirttikleri Gürsoydan, kendisine yardımcı olabilmeleri için verdikleri hesap numarasına para yatırmasını istedi.
     Yaklaşık iki saat telefonla bu kişilerle konuşan Gürsoyun yakınları durumdan şüphelenerek güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri, kentin değişik noktalarında bulunan bankalarda önlem alarak Gürsoyu aramaya başladı.
     Bir saatlik çalışmanın ardından İsmetpaşa Caddesi üzerinde görülen Gürsoy, ekiplerin uyarısı üzerine telefonu kapattı. Olay yerine gelen gazetecileri gören Gürsoy, bir iş hanına girerek bir süre bekledi. Daha sonra polis otosuna bindirilen Gürsoy, Ordu Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
     Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Dolandırılmaktan polisin çabası kurtardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER