Döşemealtı Nar Festivali üçüncü kez iptal

Döşemealtı Nar Festivali üçüncü kez iptal edildi -Antalyanın Döşemealtı Belediyesince gerçekleştirilen Nar Festivali ve Yağlı Güreşleri, son üç yıldır çeşitli nedenlerle iptal ediliyor


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Belediyesince bu yıl 6 ve 7 Ekimde yapılması planlanan Nar Festivali ve Yağlı Güreşleri iptal edildi.
     Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 9uncusunu 6 ve 7 Ekimde gerçekleştirmeyi planladıkları festivali, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal ettiklerini bildirdi. Şehitlerin acısının tüm Türk milletinin acısı olduğunu vurgulayan Tursun, Milletimiz şehit acısı ile yanıp kavrulurken, eğlence içerikli bir festival düzenlemek bizlere yakışmazdı dedi.
     Türkiyede toplumsal acılar yaşanırken gösterdikleri refleksin anlayışla karşılayacağına inandığını dile getiren Tursun, Bir yıl boyunca heyecanla festivali bekleyen Döşemealtılılar başta olmak üzere tüm Antalyalılar ve özellikle yağlı güreş tutkunlarının bizimle aynı duygular içinde olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki yıllarda şenliklerimizi, festivallerimizi barış ve huzur dolu güzel günlerde kutlamayı diliyorum diye konuştu.
    
     -Şenlikler 3üncü kez iptal ediliyor-
    
     Döşemealtı Nar Festivali ve Yağlı Güreşlerinin 3üncü kez iptal edildiğine de dikkati çeken Tursun, geçen yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın annesi Tenzile Erdoğanın vefatı nedeniyle 2010 yılında da Muğlanın Datça ilçesindeki Hava Radar Mevzi Komutanlığı Alarm İskan Tesislerinde vatani görevini yaparken şehit olan Tevfik Cebecinin anısına şenlikler ve konser programlarının iptal edildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Döşemealtı Nar Festivali üçüncü kez iptal Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER